Sååååå

Imorrn åker jag till Japan så det kommer inte bli så mycket bloggande nu i en månad om ens något alls! ;) Jag önskar er alla en God Jul och Gott Nytt År, här kommer bilder som ni kan kolla på som fyller tomheten ;)
ALLA bilder av mig :)

HöKamOrk

Japp det är vi ;) Nej men vi är Högstadiets Kammarorkester och så har vi råkat hamna på YouTube efter att ha spelat på skolans julkonsert heh ._. Här är klippet för er som är intresserade ;P

Chillz

Var en chill dag idag, slutade 12! :D Bara det att jag hade spelning kvart i 4 så stannade i skolan iallafall...eheh. Nej men hann lämna tillbaka böcker till biblioteket, lämna noter till musikbiblioteket och öva så var ganska nice ändå! Om två dagar händer det...JAPAN <333 Så sitter här och packar!
Roligare saker kan jag inte erbjuda tyvärr, får se om jag kommer på nåt kul fram mot kvällen (natten?), ciao så länge!
Kyoto :) Bilderna tagna och ihopsatta av mig :)

Lucia

Ja hoppas ni alla haft en god/glad Lucia! (hur säger man?). Själv så lussade jag på 4 ställen med klassen som vanligt, bara det att jag var Lucia i år, första gången ever! Haha, och hoppas på att det blir den sista. Jag hade levande ljus och på sista stället jag skulle ha det, fick jag jäääävligt het stearin på nacken som sedan fortsatte rinna över ryggen, Brännde som FAAAAN, hehe. Men gick bra till slut, har bara lite ont nu och det kommer nog gå över senast i övermorrn :)
Men våra åskådare verkade vara väldigt nöjda så lyckat blev det nog! x)

Bilder

För att liva upp bloggen lite, ser ju fan ut som sorgens land själv...

Fyfan asså

Seriöst det här är ju helt sjuk. Ser hur bara en efter en börjar må dåligt runt om mig. En sak är att jag mår skit för det har pågått hur länge som helst, men att se hur min omgivning också börjar förvandlas till en dyster samling...skrämmer mig. Vad är problemet? Vad har hänt? ALLT är seriöst sjukt just nu, hänger bara inte med. Ska bli skönt att få åka bort men har samtidigt dåligt samvete för det. Här rymmer jag medan resten stannar kvar i skiten. Sitter och bara försöker intala mig själv att jag förtjänar det men hur enkelt är det?
Dock hjälper jag ingen genom att stanna, kan inte göra någonting för någon, det enda jag kan göra är att göra alla ledsnare, surare eller något annat negativt. Om jag har tur påverkar jag ingenting alls.
あのころに戻る時間が来たのか?孤独のあの場所へ。私はやっぱり、みんなとちがうからな、、、
ま、楽しかったからいいか、、、

I'm sorry

I'm sorry that I can't help you
I'm sorry that you are like this
I'm sorry that I'm not feeling well either
I'm sorry that I'm not enough
I'm sorry that I can't show you
I'm sorry that I pretend
I'm sorry that you pretend
I'm sorry that I hurt you
I'm sorry that you hurt me
I'm sorry that I push you away
I'm sorry that you push me away
I'm sorry that we all are lost
I'm sorry that this world is all screwed up
I'm sorry that I am how I am

But tell me, who would ever accept me if I showed my true self?

MaNa



The Verves - The Drugs Don't Work

Älskar låten, så skön <3

En gammal present :)

Blev nöjd med den och hon blev glad så var väl en lyckad present ^^

Under sitt skal

Folk är olika på alla sätt

Vissa vill vara normal, vara som andra, medan andra inte vill vara normala, vill sticka ut lite. Jag är typen som hatar "normal". Det är bara tråkigt, det är intressant när folk kommer med åsikter, även om de är emot mina, jag gillar det! Men vissa vill ju vara normala och som andra eftersom de inte vågar, är väldigt osäkra på sig själva. Många tror att det bara finns "Rätt åsikt, Fel åsikt" men så är det ju inte. Dock är det många som säger det och på det viset påverkas många osäkra personer.
Det flesta gömmer sig under något sorts skal. Spelar stöddig för att dölja sitt svaga jag, eller som ovan, klär sig i ett skal - personlighet som är "rätt".
Men väldigt många gömmer sitt osäkra, rädda, eller ledsna jag under ett leende och skratt. När det kommer till de här personerna splittras de till två kategorier. De som VILL att vännerna ska märka att det bara är ett skal och de som vill att vännerna också ska bli lurade och tror att man är glad på riktigt. Det är svårt att veta.
När man ser att en vän gömmer sig under ett skal, hur ska man göra? Man kan inte fråga "hur vill du att jag ska göra?"" för om det är så att vännen VILL dölja det, så har man visat att vännen har failat. Det enda man kan göra är att visa att man står vid dens sida och kommer alltid lyssna.
Vissa personer VET jag hur jag ska hantera, men vissa inte. Jag chansar. Jag själv är typen som vill att vännerna ska se (dock inte alltid...). Men inte vilka vänner som helst, bara vissa speciella, så jag är också komplex. Det är svårt att leva i den värld vi lever i (särskilt nu efter hur allt bara förändrats och blivit helt sjukt...), väldigt jobbigt för tonåringar. Tonåringar är nog den värsta folkgruppen i hela världen, men också de mest känslosamma. Men samtidigt kan man säga att tonåringarna är de som ger liv åt folk så aa...heh.
Kanske några kommer bli störd på det här inlägget, på mig, vad vet jag? Men jag fick lust att skriva det och man får tolka det hur man vill. Fri vilja om allt. Men ska tillägga att jag inte anser mig själv perfekt eller överlägsen alls. Jag gör massvis av misstag och kan gå över gränser och jag vet det själv. Det enda jag försöker göra är att tänka igenom allt och bättra mig genom att känna till olika saker.

Öveeerr!!!!

Vi är friaaaaaaa!! Inga prov, läxförhör, redovisningar eller läxor, INGENTING!!!! Inga konserter heller, bara luciatåget på måndag!! :DD Snacka om skönt seriöst! Haha idag var chill också, började med ens kl 8 (snark...) sen hade jag matte i 45min, sen hade jag håltimme ända fram till SO:n kl 13.30, hur chill är inte det?? ;D På so:n gjorde jag läxförhöret som tog typ 10min, så var skolan slut för min del! (bortsett från spelningen) Jag gillar julen, faktiskt! xD Nämen nu ska jag fundera över vad jag ska göra denna friiiia kväll/natt, see yah!

Bild på mig tagen av Vida


Kännt julen...

Hade ledigt idag (efter den KÄÄÄRA ensamblen som vi hade 8 på morgonen) så jag och Vida drog ut på stan samt fotade. Vi kände verkligen av julens mysighet idag med snön och julstånden och julpynten som fanns lite här och var :) Liten "page" med bilder på ett julstånd jag och Vida köpte från x)
Gott ut? Oh yes...

yaaay....not.

Jah så fick man reda på att man ska ha ENSAMBLE imorrn bitti då man hade vara tänkt vara ledig och kunna sovaaa. Men neeej då. Jaja, vad annat förväntas egentligen? Men det är iallafall nice att jag och Vida ska dra och fota efter ensamblen, innan min spelning ;) Ska äntligen få fota vinterbilder som jag inte haft tid med alls!!!!!! Och så har man ju också vart duktig och gjort färdigt sin franska presentation, nu gäller det bara att lära in den! Nu tror jag att jag ska dra och öva, mihi, Ciao!
Haha nån kul bild Vida tog på mig när vi försöka hitta "party mode" på min kamera xP

Newww designish!

Jaa nu är den äntligen hääär haha! Nu har jag fixat designen, lite mörkare tema men på sitt sätt elegant, vad tycks? :)

Help me?

I feel that I love you, but sometimes I feel like I only want you.
Please make me feel sure and happy, let me love you like you've always loved me





Äntligen?

ÄNTLIGEN ledig! I 3dagar dessutom! Imorrn studiedag och övermorrn är det 7or som har u-samtal så då var man också ledig. Skönt som f****n! Konserten på tisdag blev inställd ;) Har inte övat på år känns det som, bara intensiv övning inför konserterna och det känns inte rätt. Ska bli skönt att få öva på "riktigt", haha.
Sen får man ju hoppas att vissa andra komplikationer kan lösas åtminstone under den här veckan...vi får se, inte riiiktigt upp till mig.
Ska be ursäkt till vänner som behövt mig att jag inte var där för de riktigt, men jag har det också lite svårt så behöver lösa mina egna problem. Ni kanske förstår
Slänger in en random bildd
Fan har inte haft tid att fota vintern i år...ska nog ta och göra det under de här lediga dagarna :)

why?

SERIOUSLY, WHY?
pic by: ~liketheflowingrive

RSS 2.0