Yes it´s me ;)

Bjuder på bilder, pallar inte skriva! xD


Hehe, Vida o jag flum typ! xD

En kompis tog bild på mig när jag sov O.o xP

Hoho xP

musicmana.blogg.se

God Jul!

Ville bara säga....

Design!

Jo, ok. Basdesignen e ju detsamma, men kolla vad som regnar ner med färgen röött!! Jag har noooter som regnar ner över min blooogg! :D I LOVE it! ;D

Idag har vi handlat och julpyntat! Pappa håller på me julskinkan också! :D Tänk att de e jul redan imorrn O_O Haha! Igår kväll satt jag o gjorde massa julkort (datorgjorda, ofc!) de blev sammanlagt 17kort typ! Snacka om att jag blev trött =.= Men de va kul ;)

Juste! Jag ska nu börja o skriva på min berättelse igen! Efter en kort paus (errrrrm6errrm månadeeerrrm) ^^
Kolla in den, har designat om den också!! Ska skriva på den lite senare, när jag får tid o ork ;)
www.musicmana.blogg.se

Höörs! ^^



Sooorryyy!!

Sorry för dålig uppdatering T.T Men har varit upptagen o blivit extremt trött också :( Men iaf, igår va jag ute på stan me Vida! x) Vi åt kanoreliserad äpple! :D (elr va de nu kallas för -.-') De va jättegott! ;D Fast man tröttnade på den söta smaken efter halva....o sen gjorde vi lite olagliga grejer vid tvärbana, hehe xP
När jag kom hem fixade jag Vidas bloggdesign också! :D Viss ee hon söt på de? x) Vidas blogg

Idag har jag fixat pepparkakor! :D Så ska jag pynta o så....ska kolla efter en ny kamera som jag ska få också!! x)
Men hööörs!

P.s Om du vill att jag ska fixa en header elr vill att jag ska fixa hela bloggdesignen åt dig, maila bara mig: [email protected] ;)


The Solist

Hahahahaha, japp, då va de dags för bio...IGEN! xD Jag ska på bio med Vida.......IGEN! :D xD Vi ska kolla på "The solist" nångång under jullovet! :DDD De handlar om en svart hemlös man som spelar cello (a) Han skiter i fiolen (som dessutom bara har TVÅ strängar! FAN vilken diss asså!! xD) när han får tillbaka sin favvo instrument! Får tårar i ögonen :')
Såja så fjutte violinister, bli inte så ledsna, men tyvärr.....ERAN TID E ÖVER!!! MOAHAHAHA!! Våran makt hade ju börjat växa redan år 1821, då cellon blev accepterad som ett soloinstrument! O kolla på oss nu!! (6) Snart e de bara vi o violan som existerar!!! HIYAHIYAHIYA!!
Neeeeejdå, de e ingen diskriminering här ;)


Julklappar!! :D

Idag började vi på lunchen!! :D Asnice! x) Hade piano kl 12 dock, men jag hade inget emot det faktiskt x) Min lärare e ju asnice! ;D
Vi labbade idag o använde farliga ämnen! (Däribland syra, som Alice ville stoppa tungan i för att den kliade????) Men våran grupp va bra :) Vi hann me allt så x) (jag, Alice o Vida)
Efter de gick Ja o Vida till Hötorgets Ur&Penn för att jag skulle välja min julklapp!!! *-* (som blev TVÅ! <3)
Två ASsnygga halsband!! TACK VIDA!!! <3
Så fick jag VÄRLDENS SNYGGAST RING av Alice också! <3
Ja sen råkade ja o Vida vara ute för länge så mamma fick damp...aaja :P


Mina julklappar! :D <3


Jag tänker INTE visa de fula bilderna från labbet! xD

Just nu...

Just nu chattar jag me min kompis i Japan ;) Han uppdaterar mig med vilka låtar e nya, vilka dramor som e populära och vilka filmer kmr visas snart!! *-* De e sååå nice! x) Han vet ju exakt vilka jag glr så ;P Fast han uppdaterar mig med SINA favoriters nyheter, vilket jag råka ha noll intresse för >.> fast jag lyssnar eftersom jag får ju ändå info av hnm aom jag vill ha o e väldigt tacksam x) O sen så måste han också ofta uppdatera mig om hur vacker o snäll o PERFEKT hans flickvän är! xD Haha, så sött av hnm, e helt besatt av henne! DET kallas kärlek ;)

Hemma...TRÖTT =.=

Först da´n i skolan efter typ 3,5 veckor!!! De va faktiskt kul, kunde ju träffa de jag saknat :') Det blev som tur va inte så mkt krångel, men jag tror att....vi e lite typ hatade nu av de små killarna i klassen, men vad kan man göra? De får skylla sig själva ;P
På rasten körde alla snöbollskrig me den lilla snön som fanns xD Jag var "typ" me ;) Träffade de jag ville träffa en gång var, så jag nöjde mig så x)
Men de va nice ;P


Jag o Vada ;P <3

P.s. Av nåååågon ( ;) ) anledning DOFTAR jag Alice just nu! xD <3

Sv-LäXa

ok....här sitter jag o chattar och fixar min bloggdesign (va tycks förresten?? :D) när jag egentligen borde göra nåt helt annat....visserligen MIN SVENSKA LITTERATURUPPGIFT!!!! Den ska va inlämnad imorrn o jag e inte färdig T.T (visserligen har jag en ursäkt till vrf jag inte har gjort den (a) ) men iallafall! Jag vill ha den klaaar!!!
Men jag orkar inte -.- vill chatta o ha kul -.- men  MÅSTE PLUGGA!!...men kanske kan vila lite...har ju gjort lite franska...men jag har ju inte tid!!! Elr jo de har jag väl....AAAAH!!! HJÄLP MIG NÅGON!!!

MaNa just nu: Desperat....

<------ Mitt tillstånd -.-'

Bloggpaus/Mailhack

Hejsan bloggen och förlåååt för att jag tog en bloggpaus utan att säga något!! Men jag var så himla upptagen och sen har jag varit sjuk i snart 4veckor nu (!!) Väldigt jobbigt. Har inte gått i skolan under den tiden hlr så jag har väl troligen missat ganska mkt -.-
Jag var på min bättringsväg, förstod att jag kunde gå till skolan på måndag o träffa mina vänner, ge de mina julklappar o få mina julklappar också (a), när det hände. Lördag natt. Min kära Vida ringde och berättade:

-Hallå?
-Öh Maho...du e inne på MSN...
-Va???
-oh shit! Nu har din status ändrats till "Jag har extra starka känslor för *****!!" !!!
-Va fan!! Jag loggar in!!!

Jag sätter på datorn med risken att få VÄRSTA utskällningen av mina föräldrar och försöker logga in. Men vad märker jag då? Nån hade bytt ut mitt lösenord!!! Sen kollade jag min facebook...samma sak där också!!
Jag fick reda på att det var två av klassens killar som hade gjort det. De hade visst också börjat chatta med en av mina kontakter och Vida också. Jag fixade tillbaka mitt konto och rättade till allting. Jag var
ASFÖRBANNAD! (vilket jag fortfarande är)
Statusen de ändrade till försötörde nästan mitt liv....

Sen igår natt, skickade en av killarna ett sms o försökte förklara. Men det fanns inte ett ENDA Förlåt! Han sa att de bara skämtade o jag vet inte vad! Sen sa han åt mig att logga in på msn eftersom han hade för mkt att berätta. Så ännu en gång riskerade jag typ mitt liv o loggade in. Den andra killen loggade också in och vad de sa var helt simpelt. "Det var bara ett skämt! Vi gjorde ju knappt nåt!". Killen som inte hade smseat var till och med EXTREMT oförskämd, trotsig ock kaxig. Han gick för långt när han sa detta: Du e en jävla Asiat, därför fattar du inte skämt. Då vet man att man har en racist i klassen. Jag är troligen ännu mer förbannad över de nu efter samtalet. De ville inte att vi skulle säga till våran lärare (eftersom det inte var bara jag som blev offer) men nu tänker vi göra det ännu mer!

Det var min kaotiska dramatiska historia om min jävla helg!!

RSS 2.0