Kärlek - skrämmande men vacker

Alla går och blir kär i någon. 90% upplever en jobbig känsla. Smärta, längtan och ännu mer smärta. Varför tillåter vi oss att älska någon då? I början, när man är småkär är man lycklig. Det märks tydligt på både tjejer och killar när de är kära, eller jag tycker det iallafall. De skiner. Men oftast, när man blir kär på riktigt, när man börjar älska någon, börjar helvetet. Man längtar och hjärtat nästan slits i stycken. Svartsjukan blir stark och man får se en del av sig själv som man inte visste fanns, som man också kan komma och avsky, vilket leder till sämre självförtroende samt mer smärta. När kärleken är över, eller när man känner att det går mot slutet...behöver jag säga mer?

~Gråt och skrik~
~Lidande och plåga~
~Smärta och förtvivlan~
RENA TORTYREN

Men vi tillåter oss hela tiden att älska på nytt. Förr eller senare, även om man lovat sig själv att aldrig älska någon mer, för troligen redan andra gången, så hittar vi någon igen. Varför?
För när kärleken är lycklig...det finns INGEN annan känsla som kan beskriva eller kan vara bättre än när kärleken är lycklig. Eller när man vet att den andra älskar en tillbaka och har den personen hos sig, i närheten, att personen finns där. Man får en ytterligare styrka och mod. Man kan kämpa igenom de olika svåra proven som sätts i våra liv.

~Så underbar~
~Så vacker~
~Så lycklig~
RENA PARADISET


Så bisarrt. Kärleken är två i en och den ena sidan är den raka motsatsen till den andra. Kärlekens kraft är enorm och kan ändra människor nästan hur mycket som helst och olika håll. Åt ett negativt håll och ett positivt håll.

~Kärleken är skrämmande, men vacker~


http://fc01.deviantart.net/fs46/f/2009/224/1/d/Love_by_yavorancho.jpg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0